Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2023 14:23 - Българи ще убиват Руснаци и Руснаците ще убиват Българи, а Американците ще се кефят !
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 7339 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 23.03.2023 14:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Русия и Китай заздравиха многополюсния Свят, а НАТО включи боеприпаси с обеднен уран
    image
     

В своето изявление след разговорите на четири очи с Председателя Си Дзинпин в Москва на 21-ви Март 2023 г., Президентът Путин заяви, че приема Китайския мирен план за Украйна и е готов да седне на масата на преговорите, когато Колективният Запад е готов. Точно в същия момент представител на Министерството на отбраната на Великобритания съобщи, че за предстоящата офанзива на НАТО в Украйна Обединеното Кралство ще изпрати боеприпаси с обеднен уран заедно с танковете Челинджър!

 

image  

 

 

По-възрастните от нас много добре си спомняме Американските войни в Ирак и в Сърбия и какви драматични последици имаше за местното население и за военослужещите използването от НАТО на снаряди с обеднен уран!  

image   image   image   image   image   image   image   image   image   image   image   image   image        

Е, сега стана повече от очевидно кои са войнолюбците, разпалващи Третата Световна война! САЩ и НАТО никога не са искали мир в Европа и в Света и тъкмо поради тази причина разшириха военния алианс до границите на Русия! Така нареченият Колективен Запад, изцяло нарушавайки договорите си Русия за неразширение, още преди 30 години запланува Третата Световна война, тъй като постоянно разширяваше НАТО, така че да обгради Русия отвсякъде с оръжия за масово поразяване, знаейки че Русия няма да се остави да бъде погълната от Америка и да стане нейна колония както направиха всички Европейски Държави-Корпорации, включително и някога суверенната България....


  imageНека бъдем реалисти и да назоваваме събитията с техните истински имена: Третата Световна война вече бушува и на Европейския фронт на бойните действия БЪЛГАРИЯ Е ФРОНТОВА ДЪРЖАВА! ДЕЛЯТ НИ САМО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ МОМЕНТА, В КОЙТО ПОРЕДНОТО АМЕРИКАНСКО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРОВЕЖДАЩО ЗАСЕДАНИЯ В БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЩЕ ИЗПРАТИ БЪЛГАРИ ДА УБИВАТ РУСНАЦИ, ЗА ДА МОЖЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ОРЪЖЕЙНИ КОМПАНИИ ДА ПЕЧЕЛЯТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ НАШАТА КРЪВ!



Това е истината: България е член на НАТО и каквото и Правителство да има това не може да промени поетите ангажименти като НАТО-вски член! Българи ще убиват Руснаци и Руснаци ще убиват Българи, а Американците ще се кефят и ще потриват ръце доволно, защото след като се самоизтребим земята ни ще остане за тях!!!  


image      


Сега, обаче, нека припомним най-важното събитие след Втората Световна война, което се случи само преди броени часове: Световният хегемон беше детрониран - живеем в многополюсен Свят!   image   Това бе срещата на Президентите Владимир Путин и Си Дзинпин в Москва. Президентът на Китай беше съпроводен от делегация от 120 Души, които се придвижваха с 50 автомобила до специално построения за срещата хотел.
 

Вчера Президентите на двете Държави-Корпорации проведоха шестчасова среща на четири очи, на която бяха обсъдени и военните въпроси, но както се очакваше споразуменията в тази област останаха строго секретни! Естествено, от взаимен интерес е тайната във военната област да бъде запазена, за да не достигне до поваления вече бивш Световен хегемон - Държавата-Корпорация известна под наименованието "Съединените Щати на Америка". Детронираният хегемон не трябва да бъде информиран за параметрите на военното сътрудничество и неговите форми!


След разговорите Путин и Си Дзинпин подписаха съвместно изявление относно плана за развитие в основните области на Икономическото сътрудничество между двете Държави-Корпорации до 2030 година, който включва:

 

1. Сериозно задълбочаване на взаимодействието между двете Държави-Корпорации. Въпреки че това не е класически военно-политически блок, бяха сключени военни споразумения, които останаха строго секретни.

 

2. Китай и Русия напълно отхвърлят отиващия си Световен ред и неговите основни методологични доктрини, заявявайки че Светът от 2021 година никога няма да се върне.

 

3. Нивото на Икономическо, инфраструктурно и логистично сътрудничество ще бъде такова, че след завършване на диверсификацията на търговските потоци и преструктурирането на износа ще гарантира на Русия през следващото десетилетие липсата на сериозна заплаха от Икономическа изолация.

 

4. Китай няма да налага военно-политически решения на Русия във войната й с бивша Украйна. От своя страна Русия ще подкрепи Китайската политика в Тихия океан по отношение на Тайван, AUKUS (военният пакт между Австралия, Обединеното кралство и САЩ) и други подобни, тъй като Китайският мирен план изобщо не устройва Колективния Запад.

 

5. Китай няма да се поддаде на Американския натиск и срещата и споразуменията в Москва са ясен знак, че Китай разчита както Икономически, така и военно на Русия в дългогодишното си противопоставяне на експанзионистичната и хегемонистична политика на САЩ.

 

6. Според политико-икономическите виждания на Русия и Китай Многополюсният Свят представлява Свят на равни центрове на властта, а не Свят на едностранен хегемонистичен диктат. Ясно е, че САЩ няма да признаят, че вече НЕ СА ХЕГЕМОН, и ще приемат предизвикателството. Следователно, войните на Пентагона и НАТО срещу Русия и Китай ще продължат да ескалират.

 

Ето, така започна войната за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

 

image   СТАМАТ   23-ти Март 2023 година










Гласувай:
3


Вълнообразно


1. iw69 - Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.03.2023 15:02
НАТОвските изроди господ да ги затрие дано, един път завинаги!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393493
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168