Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2021 10:44 - COCA-COLA ПОД МИКРОСКОП. Факти, след които ще я откажете напълно.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3291 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
2006 година в Турция за първ път завели дело срещу Coca-Cola, поради състава на напитката. На етикета обикновено пише, че в Кока-Колата има захар, фосфорна киселина, кофеин, карамел, въглероден двуокис и още някакъв «екстракт». 


И именно този екстракт предизвикал подозрението. И компанията Coca-Cola била принудена да разкрие тайната, от какво всъщност правят колата? Оказало се, че това е течност, получена от НАСЕКОМОТО Cochineal.


Кочинелата е насекомо, което живе на Канарските острови и в Мексико. Това насекомо се впива и смуче сок от растенията, и никога не се мести от мястото си. Тези насекоми се отглеждат на специални плантации. От плантациите ги събират селяните. От тях и от яйцата им, извличат ПИГМЕНТ, наречен кармин, който и оцветява колата в кафяв цвят... 

Така, от насекомото Кочинела (или кокинела) е първата дума «Кока» от името на колата. А от къде идва думата «Кола» става ясно от разказа на сътрудник на фирмата, работил във фабриката Coca-Cola, 23 години? 


Суровината е от сладникави корени с които се хранят разни животинки, вкл. и мишки. Големите компании събират тонове от тези корени с големи машини. Машините не можели да отделят мишките и пресовали корените заедно с всичко, което се окаже в тях. И чак накрая, до колкото може, отделяли остатъците от козина, лапички и т.н. от общата маса.


Но понеже колата е тъмна на цвят, затова не се забелязва, че в нея има кръв и стомашна течност от мишки. Разбира се, компаниите се опитват да неутрализират тези вредни примеси, с помоща на химически вещества. Сътрудникът, разказал тази история, за 23-те години, нито веднъж не изпил и чаша кола.


По нататък, учени от Вашингтон разложили на съставните й части, още една от съставките на колата Кока-Колата. Оказало се, че карамелът в колата, изобщо не е препържена захар, а е ХИМИЧНА СМЕС от захар, амоняк и сулфити, получени при високо налягане и температура. Този кармел може да предизвика рак на белия дроб, на черния дроб, на щитовидната жлеза, и лвкемия.


Изяснило се и това, че в газировката влиза и СПИРТ, и той е основата на тайната добавка «7 хикс»...


А течността от насекомото Кочинил - кармин, изобщо не е минала през сертификация, та затова колата в некои страни е напълно забранена.


За мюсулманите колата се счита за забранена (т.е. - мръсна). Висшият съд на Индия забрани разпространението на Колата, заради вредността й...


В некои азиатски страни фермерите използват кока-колата за унищожаване на вредителите, понеже е по-евтина от химикалите, а ефектът е същият.


Всака секунда в света се изпиват 8000 чаши, произведени от компанията Кока-Кола.


Но всичко горе-казано се отнася и за другите безалкохолни напитки (Г.С: и за бирата, и за алкохола, и за всичко, в което е физически възможно да се добавят примеси.

  https://3rm.info/main/83937-pokazhite-svoim-detjam-coca-cola-pod-mikroskopom-fakty-posle-kotoryh-vam-ne-zahochetsja-pit-jetot-napitok-foto.html
    Превод, Григор Симов  



Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Кока- кола това цели бе, копеле-
25.02.2021 11:35
да отрови и избие всичките си клиенти. Та да не им отварят работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297097
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031